Internet marketing

NITS doo ima višegodišnje iskustvo u internet marketingu.U nekim slučajevima se više fokusiramo na SEO optimizaciju, dok u drugim se više oslanjamo na PPC i društvene mreže.Mi vam možemo ponuditi pravu kombinaciju internet marketinga koji će vam doneti najbolje rezultate.

 

PPC –  vam omogućava da odmah dođete do rezultata Pay Per Click oglašavanjem

Seo optimizacija – Nije dovoljno samo imati “lep web sajt”, bez kvalitetne SEO Optimizacije, on je totalno promašena investicija.

Marketing na društvenim mrežama – Svi znaju da su društvene mreže bitan deo marketinških strategija u digitalnom dobu.Distribuirajte kvalitetan sadržaj korisnicima na najpopularnijim društvenim mrežama kao što su Facebook, Google+, Twitter, Instagram, Pinterest i LinkedIn.

Kreiranje sadržaja –  najbitnija polazna tačka internet marketinga.Promovišite svoje poslovanje uz pomoć visokokvalitetnih tekstova koji će značajno povećati i ojačati vašu poziciju na svetskom web-u.

Usluge

Web Programiranje

Iskoristite prednosti internet medija kako bi unapredili svoje poslovanje, budite prisutni 24 sata dnevno i učvrstite svoju poziciju na svetskom web-u.

Android Aplikacije

Iskoristite potencijal najbržeg rastućeg tržišta koje trenutno ima preko dve milijarde aktivnih korisnika, obratite se nama...

Wordpress

Koristeći moderne tehnologije i alate, mi ćemo vam napraviti unikatan Wordpress sajt, template ili plugin.

Seo Optimizacija

Naši zaposleni će se potruditi da vam optimizuju sajt, poboljšaju rangiranje na pretraživačima i rangirati vaš sajt na sam vrh pretrage.